Her finder du os!

Vi er repræsenteret ved 100 forhandlere fordelt ud over hele Danmark.

 

Find den forhandler nærmest dig ved indtaste postnummeret i boksen til højre på siden.

Din lokale forhandler vil have et mindre udvalg af el-scootere, men kan altid trække på hovedlageret for yderligere maskiner.

Hovedkontoret står for al support til forhandlerne.

Kan du ikke selv komme ud til forhandleren for at se den ønskede scooter, så ring til os og vi arrangerer en fremvisning privat hos dig.

Det store showroom:

Fyn
Nørregade 7
5450 Otterup

Vedligeholdelse af El-Scootere

Almindelig vedligeholdelse.

For at få den bedst mulige udnyttelse af dit køretøj er der nogle enkelte ting, du selv kan gøre, som hører under almindelig vedligeholdelse.

Opladning af batterier.

Når du er færdig med din køretur, skal du sætte din El-scooter eller El-køretol til opladning. Du må ikke slukke for opladningen før næste gang, du skal ud og køre.

Dette skal gøres for at sikre dig den længst mulige køreradius og for at sikre dine batterier længst mulig levetid.  Opladningstiden er afhængig af batteriernes tilstand og ikke mindst af, hvor langt du har kørt inden opladningen.

Ved vinterparkering og hvis din El-scooter eller El-kørestol ikke benyttes i længere tid (over 3 uger), så anbefaler Sportster A/S at der oplades minimum 1 døgn pr. uge.

Placering af ladestik og funtionerne på opladeren finder du i din brugervejledning for din El-scooter og El-kørestol.

Dæktryk.

For at sikre dine dæk bedst muligt levetid er det vigtig at du kører med det korrekte dæktryk. Du skal endvidere være opmærksom på, at hvis du kører med for lidt i dæktryk, vil dit El-køretøj køre væsentligt kortere på en opladning. Tænk bare på en cykel. Den er også væsentligt tungere at træde, hvis du ikke har luft nok i dækkene!

På El-scootere og El-kørestole leveret fra Sportster A/S er dæktrykket generelt 35 PSI eller 2,5 bar.

Sportser A/S anbefaler at dæktryket kontrolleres mindst en gang hver anden måned og kan gøres på de fleste tankstationer. Kan man ikke selv, er der mange steder mulighed for hjælp.

Opbevaring og parkering.

Det er altid det bedste,  at parkere og opbevare sin El-scooter inden døre i et tørt rum; men når det så er sagt, er det vigtigste at man ikke "bare" parkerer uden en form for overdækning af  El-køretøjet og ikke ude i regnen. Sportster A/S kan levere pressenningsgarager i 3 forskellige størrelser.

Opladeren skal altid være beskyttet mod fugt.

Rengøring

Din El-scooter eller El-kørestol samt oplader skal rengøres med en hårdt opvredet klud. Der kan eventuelt anvendes lidt auto shampo med voks i vandet. Poler eventuelt efter med voks og eller lakforsejler.

Advarsel: Sprøjt aldrig direkte på dit El-køretøj med vand hvad enten der er fra en vandslange - højtryksrenser eller damprenser. Du må heller ikke nedsænke nogen dele i vand!

Dette er af hensyn til de elektriske komponenter. 

 

Find forhandler

Ring for anvisning af nærmeste forhandler

Tlf.: 97 11 68 46

                  Køb af el-scooter, ring for information om nærmeste forhandler på 97 11 68 46

               Reparation og reservedele ring 97 11 68 46 eller udfyld kontaktformular her