Her finder du os!

Vi er repræsenteret ved 100 forhandlere fordelt ud over hele Danmark.

 

Find den forhandler nærmest dig ved indtaste postnummeret i boksen til højre på siden.

Din lokale forhandler vil have et mindre udvalg af el-scootere, men kan altid trække på hovedlageret for yderligere maskiner.

Hovedkontoret står for al support til forhandlerne.

Kan du ikke selv komme ud til forhandleren for at se den ønskede scooter, så ring til os og vi arrangerer en fremvisning privat hos dig.

Det store showroom:

Fyn
Nørregade 7
5450 Otterup

Sportster A/S front.

FRIHED TIL OPLEVELSER  70 27 27 18

 

Sportster blev etableret i 1986 af Asta og Svend Erik Sjørslev som et personligt ejet firma. I 2000 blev Sportster omdannet til Sportster A/S og er et danskejet familiefirma med speciale i handel med og servicering af El-scootere og El-kørestole.

Sportster A/S er et landsdækkende firma med mere end 50 lokale forhandlere placeret rundt om i hele landet.

Målsætningen for Sportster A/S er at hjælpe bevægelseshæmmede samt ældre mennesker til en fri og uafhængig tilværelse. Dette = vort motto ”Frihed til oplevelser”.

Igen og igen modtager vi tilbagemeldinger fra glade og tilfredse mennesker, der har fået livsglæde og mobilitet tilbage, fordi de igen oplever, hvor dejligt det er, at kunne klare hverdagens indkøb, samt komme omkring og bevæge sig rundt i naturen på en El-scooter.

Bestiller du i dag, kan du oftest blive kørende på din nye El-scooter allerede i morgen, hvad enten det drejer sig om salg eller leje af El-scootere, golfscootere, Minibiler, Joystickstyrede El-kørestole og hjælperstyrede kørestole.

Sportster A/S blev ISO 14001 certificeret i 2001. Alle El-scootere - Minibiler - hjælperstyrede kørestole samt Joystickstyrede El-kørestole fra Sportster A/S produceres på grundlag af ISO 9001 certifikat.
Alle modeller er godkendt og afprøvet af tyske TÜV, hollandske TNO samt amerikanske International Standard.

Find forhandler

Ring for anvisning af nærmeste forhandler

Tlf.: 97 11 68 46

                  Køb af el-scooter, ring for information om nærmeste forhandler på 97 11 68 46

               Reparation og reservedele ring 97 11 68 46 eller udfyld kontaktformular her